2 november 2018 Side Azura admin

Afscheid van seizoen 2018

Lieve vrienden! Vandaag, 2 november 2018, hadden we onze allerlaatste duiken van seizoen 2018. We gingen voor een ‘double dive’ naar het wrak en Side Reef 1. We willen jullie allemaal bedanken voor weer een geweldig seizoen. We hebben buitengewone mensen ontmoet. Het was weer een ontzettend leuk jaar en we zijn dankbaar dat je ons hebt gekozen om deel uit te maken van je vakantie ❤


Natuurlijk zal ons werk nooit helemaal stoppen. We zullen genieten van onze winterstop, maar tussendoor zullen we je op de hoogte houden van ons nieuws, interessante artikelen, Project AWARE en PADI en niet te vergeten speciale aanbiedingen en freebies. Onze websites zullen deze winter een mooie make-over krijgen, zodat je alle informatie gemakkelijker kunt vinden en we zullen geweldige items blijven toevoegen aan onze webshop (trouwens, heb je onze compleet vernieuwde webshop al gezien? www.scubashop.club)

Het is ook tijd om onze duikbasis op het strand te vernieuwen, dus we zullen deze winter zeker geen tijd krijgen om ons te vervelen 🙂
Nogmaals: ONTZETTEND BEDANKT! En hopelijk mogen we je volgend jaar weer verwelkomen op Side Azura | PADI duikcentrum.

Je stem is belangrijk!

Heb je dit seizoen met ons gedoken? In de huidige markt van grote bedrijven die de kleine jongens zoals wij overschaduwen, zijn online reviews erg belangrijk. Ze bieden ons de informatie die we nodig hebben om ons te blijven verbeteren, maar ze helpen ons ook om onze service te promoten. Dat is waarom we je hulp nodig hebben. We horen graag van je ervaringen via TripAdvisor, Google of op Facebook Reviews. Het is een snelle, eenvoudige manier om een groot ​​verschil te maken voor ons. Bedankt voor het nemen van de tijd en moeite!

Beste wensen en hopelijk tot volgend jaar!
Je PADI en 100% AWARE duikcentrum Side Azura
Side, Turkije

Gee en Sinan
Deniz
Nathalie

, ,

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!