Heb je al een gestarte of voltooide eLearning cursus?

Ga naar mijn eLearning cursussen >

 


Start je PADI Scuba Online Studie met Side Azura | PADI duikcentrum!

Of je nu wilt leren duiken of al gecertificeerd bent en graag een vervolgcursus wenst in te plannen in je drukke schema, Het online PADI eLearning programma biedt uitkomst. Je kunt direct aan de slag met de ontwikkeling van het kennis gedeelte van de cursus en je kan werken in je eigen tempo met het PADI eLearning® systeem. Met deze handige, interactieve studieoptie kun je op elk gewenst moment leren, op elke willekeurige plaats zolang je maar beschikt over een internetverbinding.

Met PADI eLearning

  • Kun je leren door te kijken, luisteren en lezen met een dynamisch, interactief en educatief programma.
  • Heb je toegang tot het materiaal voor een jaar, plus krijg je onbeperkte toegang tot een online versie van de cursus handleiding.
  • Kun je contact hebben met ons op elk gewenst moment wanneer je een vraag hebt tijdens het studeren.
  • Kun je snel te water gaan – het toepassen van wat je geleerd hebt – met onze duikinstructeur. Wanneer je op vakantie komt heb je immers je theorie al gedaan!

Registreer vandaag!

Leren duiken vereist zowel kennisontwikkeling – met inbegrip van feiten, principes en concepten – en duik vaardigheden, waaronder technieken en methoden. PADI Open Water Diver Online maakt gebruik van video, audio, afbeeldingen en lezen om te helpen te leren, plus korte quizzen waarmee je je vooruitgang kunt meten, en biedt vervolgens een overzicht van alles wat je mogelijk hebt gemist. Je ontwikkelt duik vaardigheden tijdens de duiken met onze PADI Instructeur. Door het online voltooien van je kennisontwikkeling, ben je klaar voor een ontmoeting met onze instructeur en begint het hebben van plezier in het water!

De kosten van het PADI eLearning programma verschilt per regio en kan niet worden gerestitueerd.  De vergoeding dekt je kennisontwikkeling training en geeft je onbeperkt toegang tot een elektronische versie van de PADI Open Water Diver Manual (cursus handboek). Deze vergoeding wordt rechtstreeks betaald aan PADI.

  • Bij de PADI Open Water Online (eLearning) cursusprijs inbegrepen: registratiekosten voor je kaart,  eTraining log, eManual (online handleiding), eRDP Desktop, RDP Table (digitaal), eRecord, Kennisbeoordelingen, Quizzes, Examen en Videos)
  • Bij de PADI Open Water Offline (Touch) cursusprijs inbegrepen: registratiekosten voor je kaart, eTraining log, eManual (online handleiding), eRDPmL Touch, RDP Table (digitaal), eRecord, Kennisbeoordelingen, Quizzes, Examen en Videos)

Na het inschrijven, presenteert het PADI eLearning® systeem je interactieve presentaties die video’s, audio, graphics en leestekst bevatten. Korte quizzen laten je je vooruitgang meten en beoordelen zodat je alles wat je mogelijk gemist hebt kunt corrigeren. Hiermee kun je het programma efficiënt doorlopen in je eigen tempo.

Kies ik voor de online of offline cursus?

De PADI Open Water Diver cursus is de meest populaire scuba duikcursus in de wereld met miljoenen mensen die hun duikavonturen als PADI Open Water Divers zijn begonnen. Nu voegt PADI Open Water Diver Touch ™ het gemak en het comfort van de tablet-based learning toe, zodat je toegang tot de PADI Open Water Diver handleiding, video’s en andere content hebt terwijl je offline bent. (Er is echter wel een internetverbinding nodig om de quizzen te voltooien en om je kennis beoordelingen in te dienen.) Gebruik PADI Open Water Diver Touch om je kennis ontwikkeling te voltooien – feiten, beginselen, concepten – en beoordeel de duik vaardigheden die je leert, met inbegrip van technieken en methoden. PADI Open Water Diver Touch biedt de kennisontwikkeling gedeelte van de cursus, daarna leer en oefen je de duikvaardigheden met onze PADI Instructeur. 

Om te worden gecertificeerd als een PADI Open Water Diver, moet je minstens 10 jaar oud * zijn, medisch geschikt om te duiken en kunnen zwemmen. Je moet ten minste 10 jaar oud  zijn (en toegang hebben tot een tablet) om PADI Open Water Diver Touch te kunnen gebruiken; echter, PADI Open Water Diver Touch is niet beschikbaar voor directe aankoop door kinderen onder de 13 jaar. In dit geval dient een ouder of voogt een machtiging af te geven en te betalen voor het cursusmateriaal.

* In sommige regio’s is de minimumleeftijd hoger.

Voorafgaand aan de certificering als een PADI Open Water Diver, bezoek je ons duikcentrum om je opleiding te voltooien. Je zal hier een korte Quick Review doornemen om je begrip van veiligheidsgerelateerde materiaal van de cursus te bevestigen, en je moet met succes  vier open water training duiken met onze PADI Instructor voltooien. Je leert elk van de vereiste vaardigheden in ondiep water (zwembad-achtige omstandigheden) te beheersen voordat je de instructeur in open water zal tonen dat je de vaardigheden op een comfortabele kan herhalen. Als een PADI Open Water Diver, zul je een gecertificeerde entry-level duiker zijn die in staat is om duikuitrusting te huren en overal ter wereld te duiken.

The prijs van de PADI Open Water Diver Touch cursus verschilt per regio (land) en terugbetaling is niet mogelijk. De vergoeding dekt je kennis ontwikkelingstraining en onbeperkte toegang tot een elektronische versie van de PADI Open Water Diver Touch via de PADI Digitale Bibliotheek. Side Azura | PADI duikcentrum brengt extra kosten in rekening voor het in-water gedeelte van de cursus. Mogelijk moet je ook een Recreational Dive Planner (Table of eRDP versie) en log boek aanschaffen. Contacteer ons voor een overzicht van de kosten.

  • De PADI Open Water Diver Touch zal beschikbaar zijn voor een jaar vanaf het moment van de cursus registratie. Hoewel je het online gedeelte van de cursus binnen dat tijdsbestek moet eindigen, zul je eeuwige toegang tot een online versie van de PADI Open Water Diver Manual via de app PADI Digitale Bibliotheek hebben. Het programma van de PADI Open Water Diver Touch zal ongeveer 12 tot 15 uur in beslag nemen.
  • De eLearning cursus zal beschikbaar zijn voor een jaar vanaf het moment van de cursus registratie. Hoewel je het online gedeelte van de cursus binnen dat tijdsbestek moet eindigen, zul je eeuwige toegang tot een online versie van de PADI Open Water Diver handleiding. Het programma van de PADI Open Water Diver cursus online zal ongeveer 12-15 uur in beslag nemen.

Zodra je klaar bent met het programma, wordt je duikcentrum meegedeeld dat je het hebt voltooid en dat je klaar bent voor het praktische gedeelte van de cursus. Aan het einde van het  programma, zal je de mogelijkheid hebben je eRecord uit te printen en een kopie ervan mee te nemen, of e-mail het naar ons.

PADI Open Water Diver Touch is momenteel alleen beschikbaar voor Apple en Android abesturingssystemen. Als je niet de mogelijkheid hebt om een Apple of Android-besturingssysteem te gebruiken, raden we aan om te beginnen met PADI eLearning in plaats van Touch. 

 

Registreer je hier voor PADI eLearning!

Meer informatie

 

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!