20 september 2016 Side Azura admin

Europese Luxury Travel Guide 2017 Award Winnaar!

Zoals je wellicht weet naar aanleiding van ons vorige bericht over de LTG Awards, zijn de casefiles voor de shortlist genomineerden vorige week aan de jury ingediend. Ze hebben nu een terugkoppeling gegeven met hun eerste beslissingen.

We zijn zeer verheugd aan te mogen kondigen dat Side Azura | PADI duikcentrum succesvol is geweest in het winnen van de titel; Diving Company of the Year!

De awards programma selecteert de winnaars op basis van hun prestaties en de sterke punten in de reisindustrie. Luxury Travel Guide ontving een overweldigend aantal prachtige nominaties dit jaar en de jury had de weinig benijdenswaardige taak van het selecteren van die bedrijven, teams en individuen binnen elke categorie, die het meeste waardig zijn voor een award.

Award winnaars die succes en innovatie hebben bewezen zullen een plaats krijgen in de (soon-to-be-gepubliceerde) prijswinnaars ‘gids. De gids zal worden gedrukt en gedistribueerd naar meer dan een half miljoen abonnees, naast de gedrukte distributie, die meer dan 250.000 papieren exemplaren zal sturen naar luxe hotels, cruiseschepen en luchthavenlounges over de hele wereld.

Alle winnaars van de 2017 Holiday & Tour Specialist Awards zijn onderworpen aan dezelfde strenge beoordelingscriteria, uitgevoerd door de ervaren in-house professionals van Luxury Travel Guide, evenals een aantal celebrity gast rechters. Dit zorgt ervoor dat alleen de meest verdienstelijke teams, bedrijven en individuen weglopen met een van deze prestigieuze onderscheidingen.

Alle Luxury Travel Guide Award-programma’s vertegenwoordigen het toppunt van prestatie, kampioenen voor de beste in hun vakgebied, dus om uit te komen als een duidelijke winnaar is een prestatie om trots op te zijn.

Je kunt je voorstellen dat onze trots verder gaat dan woorden! We zijn slechts een klein maar professioneel familiebedrijf, en we werken heel hard om ervoor te zorgen dat onze gasten een geweldige tijd hebben wanneer ze ons bezoeken. Het winnen van een titel als dit is absoluut een reward voor onze inspanningen.


Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!