Altijd al het mooiste van Turkije willen zien? Ontdek Side en verblijf in één van de prachtige appartementen van Sidev vakantiewoningen!

Sidev Vakantiewoningen

Ons huuraanbod is geschikt voor elk type vakantieganger. Voor hen die op zoek zijn naar rust maar ook voor hen die graag hun vakantie op een complex willen doorbrengen waar allerlei faciliteiten aanwezig zijn zoals een zwembad, restaurant, tennisbaan, fitness, sauna en meer.
Klik voor meer informatie Ga naar de website van Sidev

sidevSide Azura | PADI duikcentrum is een onafhankelijke organisatie. Wij willen uitsluitend het beste voor onze gasten. Het duikcentrum werkt graag samen met lokale bedrijven in de omgeving waarvan wij vinden dat zij een goede aanvulling zijn op de diensten die aangeboden worden.

Sidev Property en Verhuurmanagement is zo’n bedrijf! Wil je graag genieten van een all inclusive vakantie? Dan raden wij  je de hotels Voyage Sorgun, Arcanus Side Resort, Barut Sensatori en Blue Waters aan. Wil je genieten van ruimte, rust en zelfstandigheid dat samen gaat met de beauty vergelijkbaar met een all inclusive resort? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner Sidev Property en Verhuurmanagement. De Nederlandse eigenaresse Kitty en haar team staan graag voor je klaar!

Sidev biedt je een uitgebreid aanbod van goede en mooie vakantiewoningen voor korte of lange termijn in Side Turkije.

Hieronder zie je enkele van de vele mogelijkheden. Klik op de foto voor een groter formaat en bezoek de website van Sidev voor meer opties.

Bezoek de Sidev Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en foto’s!

[/ut_one_half]

Boek met korting!

Het vroegboek seizoen is begonnen! Boek je vakantiewoning voor 1 april 2017 en ontvang vroegboekkorting tot maar liefst 75 Euro per boeking!

Ga naar de website

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!