28 april 2016 Side Azura admin

Meivakantie actie op Zoover.nl

Vanaf 29 April tot en met 29 Mei start de Meivakantie actie op Zoover.nl. Iedereen die tijdens deze periode een beoordeling schrijft maakt kans op mooie prijzen! Doe jij mee?

Heb je (dit seizoen of in voorgaande jaren) met ons gedoken en hier nog geen beoordeling over geschreven op Zoover? Doe het dan nu en maak kans op een reischeque ter waarde van maar liefst € 2000,- of een Weber BBQ. Iedereen die een beoordeling achterlaat ontvangt in ieder geval een fonQ.nl waardebon ter waarde van € 7,50!

Wil je graag een beoordeling schrijven? Klik dan hier om naar onze pagina op Zoover.nl te gaan!

Dank je wel!
We zouden het zeer op prijs stellen als je op Zoover een beoordeling over ons schrijft. Zoover is één van de grootste reiswebsites van Nederland, die maandelijks duizenden bezoekers helpt bij het plannen van de perfecte reis en de leukste activiteiten. Onze gasten vertellen ons regelmatig hoe nuttig het is om vóór hun bezoek de ervaringen van anderen te lezen. Bovendien zijn wij altijd benieuwd naar wat jou beviel en wat we kunnen verbeteren.

Nogmaals hartelijk bedankt, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! En wij duimen natuurlijk mee dat JIJ die reischeque ter waarde van TWEEDUIZEND EURO wint!

, , , , , , , , ,

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!