27 oktober 2015 Side Azura admin

Nieuwe website online!

Zoals we eerder schreven op onze Engelse nieuwspagina, we hadden een poos flinke problemen met onze website waardoor we besloten om helemaal opnieuw te beginnen.

En we denken dat we een enorme verbetering gemaakt hebben ten opzichte van de oude website! We zijn nog niet klaar en aan het kijken wat er verbeterd kan worden. Zo nu en dan zal je nieuwe functies of pagina’s zien verschijnen op de website. Echter is alle noodzakelijke informatie al online. (Zeker op de Engelse site. Wat nu nog niet vertaald is naar het Nederlands zal binnenkort gebeuren) (Prijsinformatie kan per e-mail / privébericht aangevraagd worden zoals voorheen)

De website is makkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar naar beneden scrollen om het grootste deel van de informatie te zien. Je kunt in het menu extra informatie terugvinden indien je tot de detail wil gaan. De website is ‘responsive’ wat betekent dat de grootte zich automatisch aanpast aan het systeem dat je gebruikt, zoals een laptop, tablet of mobiele telefoon.

Op dit moment is de website is alleen beschikbaar in het Engels en Nederlands. De Duitse en Turkse website komen er binnenkort aan. Wanneer de website online komt in een andere taal, zullen we je laten weten middels een update op deze pagina en uiteraard op Facebook. Je kan altijd contact met ons opnemen in je eigen taal via het contactformulier op de bodem van de website.

De website is gemaakt voor jouw gemak en je feedback wordt altijd gewaardeerd. Ben je fouten tegen gekomen of mis je belangrijke informatie? Voel je vrij om het ons middels een e-mailtje te laten weten. Hartelijk dank voor de te nemen moeite!

En ook zeer bedankt voor het geduld de laatste weken. We zijn blij dat de website weer werkt en al onze gasten kunnen zoals altijd bij ons terecht voor een geweldige vakantie activiteit.

We nemen ook de gelegenheid om iedereen te bedanken voor een geweldig seizoen. Het weer is niet in ons voordeel geweest de afgelopen week waardoor we veel duiken hebben moeten verplaatsen of zelfs annuleren. Gelukkig is het nu opgeknapt en pakken we de activiteiten weer op. Het seizoen is bijna aan het einde en we kijken terug op een heerlijk seizoen waarin we veel vakantiegangers blij hebben kunnen maken met een geweldige ervaring. Een sluitingsdatum hebben we trouwens nog niet. We bekijken per week wat het weer gaat doen en als er nog voldoende animo is dan gaan we nog even lekker door, tot onze eigen vakantie begint! Op 23 november vliegen we met ons hele gezin naar Nederland. Dan is het onze beurt om te genieten van vrije tijd 😉

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!