Welkom op onze nieuwspagina

Lees hier wat ons bezighoudt.

Side Azura Nieuws & Blog

Scuba feiten of nieuwsupdates,

of misschien een persoonlijke noot die we willen delen.

Scroll naar beneden om het te lezen..
Start hier!

Afscheid van seizoen 2018

Lieve vrienden! Vandaag, 2 november 2018, hadden we onze allerlaatste duiken van seizoen 2018. We gingen voor een ‘double dive’ naar het wrak en Side Reef 1. We willen jullie allemaal bedanken voor weer een geweldig seizoen. We hebben buitengewone mensen ontmoet. Het was weer een ontzettend leuk jaar en we zijn dankbaar dat je ons hebt gekozen om deel uit te maken van je vakantie ❤

Read more

Wij zijn 100% AWARE Partner geworden!

Side Azura | PADI duikcentrum Krijg een voorsprong door 100% AWARE-partner te worden

De oceanen op onze planeet beschermen – elke duik opnieuw SM

Side Azura | PADI duikcentrum heeft zich deze week aangesloten bij het groeiende aantal 100% AWARE-partners van het partnerprogramma van Project AWARE, een wereldwijde non-profit organisatie. De partners zien bescherming van de oceaan als belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Vanaf oktober 2018 zal Side Azura | PADI duikcentrum regelmatig een donatie doen ter bescherming van de onderwaterwereld waar onze duikbranche op vertrouwt.

100% AWARE is een partner-donatieprogramma. Alle duik cursisten die een cursus bij een 100% AWARE duikcentrum hebben afgerond, ontvangen een brevetpas van Project AWARE (beperkte oplage). Dat is een mooie manier om duikers eraan te herinneren dat de plek waar ze hebben leren duiken, of waar ze hun duikopleiding hebben voortgezet, namens hen een donatie heeft gedaan om de oceaan te beschermen.

“Side Azura | PADI duikcentrum is er trots op zich aan te sluiten bij andere toegewijde duikcentra op de wereld die op lokaal niveau handelen en op wereldwijd niveau denken” , aldus Sinan Şenat. “Het vervult ons met trots om te weten dat onze donatie aan Project AWARE voor elke cursist die een duikcursus bij ons afrondt, niet alleen helpt andere duikers bewust te maken van bescherming van de oceaan. Het draagt ook bij aan de missie van Project AWARE om wereldwijd duikers te mobiliseren zich in te zetten voor de oceanen.”

“Side Azura | PADI duikcentrum heeft haar toewijding voor beschermende maatregelen laten zien door deelname aan activiteiten van Project AWARE. Hun inzet voor het 100% AWARE-programma doet ze stralen. Ze zijn niet alleen zelf een voorbeeld maar ze laten ook hun cursisten het belang van bescherming van de oceanen zien. Bedankt hiervoor”, aldus Tiffany Leite, directeur Project AWARE Foundation.

Ga voor verdere informatie over het 100% AWARE partnerprogramma van Project AWARE en over hoe aan te sluiten bij de wereldwijde beweging voor oceaanbescherming naar www.projectaware.org.

Verlate opening wegens geboorte dochter!

Beste allemaal,

Op 29 maart jl. zijn we opnieuw ouders geworden! Onze prachtige dochter Nevin Ellie is geboren. Ellie moest een poosje in het ziekenhuis blijven wegens wat opstart probleempjes maar inmiddels gaat het goed met ons! Ik ben bevallen in Nederland en natuurlijk is Sinan ook een peride over gekomen. Daarom opent het duikcentrum dit seizoen wat later dan gepland. Sinan werkt hard om alles gereed te maken en zoals het er nu naar uit ziet zal het duikcentrum volgende week open gaan.

Onze 2.5 jaar oude zoontje is trotse grote broer! Hij is erg lief voor zijn zusje. Op dit moment ben ikzelf met de kinderen nog in Nederland om weer op krachten te komen. Op 7 mei komen ook wij terug naar huis.

Onze oprechte excuses voor de ongemakken als gevolg van onze late opening. Helaas hebben we wat mensen teleur moeten stellen die in April niet bij ons hebben kunnen duiken, maar ik weet zeker dat jullie het wel zullen begrijpen 🙂

Zodra we de deuren geopend hebben zullen we hier een update over plaatsen en we hopen uiteraard jullie weer te mogen verwelkomen! Dat het voor ons allemaal maar weer een prachtig seizoen mag worden. Wil je informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Overige informatie

Het is vanaf nu mogelijk om te betalen via PayPal (alleen op aanvraag!) Het volledige bedrag dient voldaan te zijn voor aanvang van de duik. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om te betalen via bankoverschrijving en via contante betaling op het duikcentrum. Wil je gebruik maken van betaling via bankoverschrijving of via PayPal? Laat het ons dan weten. Via PayPal zullen we dan een factuur versturen.

We zijn ook druk bezig met het realiseren van een online webshop waar je leuke souvenirs kunt bestellen zoals bekers, t-shirts, magneetjes, sieraden, telefoonhoesjes en dergelijke met door ons ontworpen designs. In principe geldt op het moment dat deze goederen alleen opgehaald kunnen worden op het duikcentrum (contante betaling, bankoverschrijving en PayPal ook mogelijk) maar in de toekomst zal levering aan huis ook mogelijk gemaakt worden.

We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen op ons duikcentrum. Laat het ons weten als je kleine Ellie wil bezoeken, dan zorg ik er voor dat we aanwezig zijn. Nu met twee kinderen zal 7 dagen per week full-time werken niet meer zo snel lukken 😉

 

Groetjes en tot ziens! Gee

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!