We begrijpen onze gasten zeer goed wanneer ze aangeven dat ze hun onderwater ervaring vastgelegd willen hebben op foto’s en video’s. Voor zichzelf, maar ook om het aan hun geliefden thuis te kunnen laten zien.

Onze instructeurs zijn zeer bedreven in onderwaterfotografie. Deels zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden, maar in het algemeen weet het team mooie foto’s te creëren. Het team werkt nauw samen om het beste uit iedere foto te halen.

We hebben een ervaren foto-editor in huis die weet wat te doen om de prachtige kleuren terug te brengen. Zelfs als het zicht onder water niet zo goed is, weet ze de ‘melkachtige waas’ in een foto te verwijderen. Elke foto wordt één voor één gecontroleerd en bewerkt om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke kwaliteit ontvangt.

We kunnen met vertrouwen zeggen, dat dit een unieke service die niet kan worden gevonden bij andere duikcentra in de omgeving. En zelfs met deze service, het is allemaal vrijblijvend. Voorafgaand aan je beslissing, kunt je je diavoorstelling bekijken. -Jawel, We brengen het naar een hoger niveau en maken een mooie herinnering die je op een leuke manier kunt tonen aan je familie en vrienden of op school.

Indien je beslist dat je de foto’s en video’s wilt kopen, noteren we je e-mail adres en versturen we alle originelen via Dropbox. Wanneer je thuis komt heb je een download link van ons ontvangen per e-mail. Mocht je een USB-stick of sd-kaart uit je telefoon hebben dan kunnen je foto’s ook daar op geplaatst worden. En last but not least: We geven je gratis een jaar lang een back-up service! Ben je op één of andere manier je foto’s en video’s verloren? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je gegevens opnieuw naar je toezenden via Dropbox.

 


 

  • about 0

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!