31 oktober 2016 Side Azura admin

Seizoen 2016 is ten einde

Seizoen 2016 is er één om niet te vergeten. We houden van deze baan en vinden het geweldig om mensen gelukkig te maken en hen een onvergetelijke ervaring te geven. We denken graag aan het idee dat onze gasten over een aantal jaar zeggen, “wow herinner je je die ene vakantie? Dat was geweldig!” We houden ervan. Maar het is geen geheim dat het werken in de toeristische sector best heftig is. Want ja, we werken dan toch wel 7 dagen per week, 10 tot 15 uur per dag gedurende 7 maanden op rij, waarbij we try-outs in het zwembad geven, duiken in het zwembad maken, strand duiken doen, en zee duiken voor beginners en gebrevetteerde duikers maken. En dan natuurlijk de complete cursussen niet te vergeten.

Hard dus, maar zeer de moeite waard! Maar 2016 was verschillend op vele manieren. Turkije heeft nogal wat turbulentie ervaren dit jaar. Anders dan voorgaande jaren. Alhoewel het hier in Side en vele andere steden altijd rustig is gebleven. Het leven ging door, maar buitenlandse kranten besteedde aandacht over Turkije op een helaas niet positieve manier. Begrijpelijk maar erg jammer omdat veel ook wel erg opgeblazen werd door de media. Mensen begonnen bang te worden en vele boekte hun vakantie om. Dat was zo jammer! Het maakte 2016 een zeer moeilijk jaar voor ons allemaal. Maar, zoals we altijd doen, we hielden onze hoofden omhoog, deden ons werk met hart en ziel zoals we altijd doen en op deze manier zijn we erin geslaagd om op de radar te blijven. Want ongeacht de situatie, je doet iets met passie of helemaal niet!

De hoogtepunten dit seizoen waren met trots het winnen van de Project AWARE #MyDiveSite competitie, het ontvangen van de 2016 Certificaat van Uitmuntendheid van TripAdvisor en het winnen van de titel ‘Diving Company of the Year’ in de Europese Luxury Travel Guide 2017 Awards. Echt geweldig prestaties! Ander belangrijk nieuws, niet te vergeten, is dat we zwanger zijn van duiker nummer 2! Hoera! We zullen onze kleine baby (Jongen of meisje, weten we niet zeker) rond april, 5, 2017 verwelkomen in de wereld. De storm in september van dit jaar, die naast schade aan de omgeving ook schade aan het duikcentrum veroorzaakt heeft, mag niet vergeten worden.

En nu opeens het einde van dit seizoen aangebroken. Vandaag was onze laatste dag en vanaf morgen 1 november, zullen we onze deuren sluiten zoals vele hotels doen of al gedaan hebben. Nu is het onze beurt om van onze vakantie te genieten en slaap in te halen. Maar niet voor lang! Rond januari beginnen onze voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer. Reparaties aan het duikcentrum, het regelen van de benodigde licenties, onderhoud aan de boot (we krijgen een nieuwe boot!), tanks en alle andere duikspullen en ga zo maar door zijn allemaal belangrijke dingen die moeten worden gedaan voordat we onze deuren weer openen maart / april 2017.

En natuurlijk hopen we je weer te zien! Ik, Sinan en ons team zullen ook komend jaar weer voor je klaar staan om je te verwelkomen. Heb je tussen nu en komend seizoen vragen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via onze Facebook pagina of e-mail via de contactformulier onderaan deze pagina. Uiteraard zullen we onze social media-accounts gewoon blijven updaten komende winter dus houd ons in de gaten!

De beste wensen en tot volgend jaar,

Gee

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!