20 april 2017 Side Azura admin

Verlate opening wegens geboorte dochter!

Beste allemaal,

Op 29 maart jl. zijn we opnieuw ouders geworden! Onze prachtige dochter Nevin Ellie is geboren. Ellie moest een poosje in het ziekenhuis blijven wegens wat opstart probleempjes maar inmiddels gaat het goed met ons! Ik ben bevallen in Nederland en natuurlijk is Sinan ook een peride over gekomen. Daarom opent het duikcentrum dit seizoen wat later dan gepland. Sinan werkt hard om alles gereed te maken en zoals het er nu naar uit ziet zal het duikcentrum volgende week open gaan.

Onze 2.5 jaar oude zoontje is trotse grote broer! Hij is erg lief voor zijn zusje. Op dit moment ben ikzelf met de kinderen nog in Nederland om weer op krachten te komen. Op 7 mei komen ook wij terug naar huis.

Onze oprechte excuses voor de ongemakken als gevolg van onze late opening. Helaas hebben we wat mensen teleur moeten stellen die in April niet bij ons hebben kunnen duiken, maar ik weet zeker dat jullie het wel zullen begrijpen 🙂

Zodra we de deuren geopend hebben zullen we hier een update over plaatsen en we hopen uiteraard jullie weer te mogen verwelkomen! Dat het voor ons allemaal maar weer een prachtig seizoen mag worden. Wil je informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Overige informatie

Het is vanaf nu mogelijk om te betalen via PayPal (alleen op aanvraag!) Het volledige bedrag dient voldaan te zijn voor aanvang van de duik. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om te betalen via bankoverschrijving en via contante betaling op het duikcentrum. Wil je gebruik maken van betaling via bankoverschrijving of via PayPal? Laat het ons dan weten. Via PayPal zullen we dan een factuur versturen.

We zijn ook druk bezig met het realiseren van een online webshop waar je leuke souvenirs kunt bestellen zoals bekers, t-shirts, magneetjes, sieraden, telefoonhoesjes en dergelijke met door ons ontworpen designs. In principe geldt op het moment dat deze goederen alleen opgehaald kunnen worden op het duikcentrum (contante betaling, bankoverschrijving en PayPal ook mogelijk) maar in de toekomst zal levering aan huis ook mogelijk gemaakt worden.

We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen op ons duikcentrum. Laat het ons weten als je kleine Ellie wil bezoeken, dan zorg ik er voor dat we aanwezig zijn. Nu met twee kinderen zal 7 dagen per week full-time werken niet meer zo snel lukken 😉

 

Groetjes en tot ziens! Gee

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!