27 oktober 2018 Side Azura admin

Wij zijn 100% AWARE Partner geworden!

Side Azura | PADI duikcentrum Krijg een voorsprong door 100% AWARE-partner te worden

De oceanen op onze planeet beschermen – elke duik opnieuw SM

Side Azura | PADI duikcentrum heeft zich deze week aangesloten bij het groeiende aantal 100% AWARE-partners van het partnerprogramma van Project AWARE, een wereldwijde non-profit organisatie. De partners zien bescherming van de oceaan als belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Vanaf oktober 2018 zal Side Azura | PADI duikcentrum regelmatig een donatie doen ter bescherming van de onderwaterwereld waar onze duikbranche op vertrouwt.

100% AWARE is een partner-donatieprogramma. Alle duik cursisten die een cursus bij een 100% AWARE duikcentrum hebben afgerond, ontvangen een brevetpas van Project AWARE (beperkte oplage). Dat is een mooie manier om duikers eraan te herinneren dat de plek waar ze hebben leren duiken, of waar ze hun duikopleiding hebben voortgezet, namens hen een donatie heeft gedaan om de oceaan te beschermen.

“Side Azura | PADI duikcentrum is er trots op zich aan te sluiten bij andere toegewijde duikcentra op de wereld die op lokaal niveau handelen en op wereldwijd niveau denken” , aldus Sinan Şenat. “Het vervult ons met trots om te weten dat onze donatie aan Project AWARE voor elke cursist die een duikcursus bij ons afrondt, niet alleen helpt andere duikers bewust te maken van bescherming van de oceaan. Het draagt ook bij aan de missie van Project AWARE om wereldwijd duikers te mobiliseren zich in te zetten voor de oceanen.”

“Side Azura | PADI duikcentrum heeft haar toewijding voor beschermende maatregelen laten zien door deelname aan activiteiten van Project AWARE. Hun inzet voor het 100% AWARE-programma doet ze stralen. Ze zijn niet alleen zelf een voorbeeld maar ze laten ook hun cursisten het belang van bescherming van de oceanen zien. Bedankt hiervoor”, aldus Tiffany Leite, directeur Project AWARE Foundation.

Ga voor verdere informatie over het 100% AWARE partnerprogramma van Project AWARE en over hoe aan te sluiten bij de wereldwijde beweging voor oceaanbescherming naar www.projectaware.org.

, ,

Stuur ons een berichtje

Wil je onze prijslijst ontvangen of heb je nog andere vragen? Stuur ons een mail via onderstaand formulier. Een berichtje via WhatsApp mag natuurlijk ook!